Të dy u njohëm në punë

Jam një vajzë rreth 26 vjeçe nga Korça dhe para disa kohësh u njoha me një djalë rreth 30 vjeç nga Shqipëria e mesme

Të dy u njohëm në punë, pasi tek puna ku punoja unë erdhi dhe ai. Dua të them se tërheqja fizike mes nesh ishte e menjëhershme, dhe më duhet të them se që në momentin që e pashë doja të bëja me Një ditë pas pune kolegu më ftoi për një kafe dhe unë pranova me kënaqësi. Pasi u ulëm në kafene nisi një bisedë tejet interesante ku kuptuam se të dyve na pëlqente jeta e natës por edhe alko oli
Dhe kështu vendosëm që atë natë të shkonim në një nga klubet e Tiranës. Mes muzikës dhe alko olit kolegu filloi dume më prekur në pra
anicë duke më thënë se i pëlqente shumë dhe unë në atë moment isha mjaft e eksituar dhe shpreha dëshirën time që të shkoja në shtëpinë e tij.U nisëm urgjent për në shtëpinë e kolegut dhe filluam të bëjmë se ks si të tërbuar, ai më prekte ngado, dhe pas pak çastesh më tha se kishte dëshirë të b nese e deh ti ke deshire kl iko me posht ne rek lame edhe te shfaqet numri im i whatsup dhe viberit