albulena e martuar por e pa kenaqur

Burri im me thot shpesh se vetem e tija do te jem deri ne vdekje dhe se sguzon askush me me prek me dore eas me me shiku bile Nje dite u hidh erova shum dhe shkova tek nena ime
befas ne oborr kishte ardhur ai djali per ndonje pun me vellaun qe kishte E pershendeta dhw kur kapa doren e tij desh u shkriva nga meraku ai e verejti isha ber kuq nga faqet Folem pak dhe befas me tha se i mungoj shum dhe tere kohen mendon per mua ishte e vertet se edhe un at ndjeja Rezi kova shum dhe i thash te takohemi mevone aty afer qe te qmallemi bashke burri ishte i hidheruarnuk mu lajm ndersa un shijova momente fantastike me dashurin e vjeter I kisha mungur mi puthte faqet gjin jet mi ledha tonte dhe ma berri aq mir sa harrova dua ta prenoj se me pelqen te njoftoj meshkuj te rij
Per fundin e stories ne msn tek reklama e keni