hera e par ishte ke burri tezees sime dhe un dua

ckemi gazeta dua tjav tregoj se si mua te mjeres me ndodhi me burrin e tezes sime qe edua shum
Sara Një ditë isha tek Tezja ajo
me ftoi se jeton dhe punon me burrin ne Gjermani por ajo kishte shkuar në punë ndërsa burri i saj më Po ju rrëfej historin time ku një ditë shkova tek tezja ime vetëm që ta shoh atë se është shumë e lir me mua por ajo nuk ishte në shtëpi kishte
shkuar në punë ndërsa burri i saj ishte në shtëpi ata me tezen janë të lumtur por tezja ime nuk është aq e bukur ndërsa burri i saj është ndryshe
ai nuk mundet të duroj ndaj vajzave të bukura në fillim biseduam pak por pastaj shkuam ne shetitje ne nji park filloi të më provo konte me fjalë dhe papritmas më kapi per b dhe filloi kl iko ne rek lam prit 1 minut qete njoftohehs apo nese je per njoftim me mua