E divorcuara me femij kerkon njeri serioz

pershendetje e mija jom nji mami 38 e divocrucar nga shqiperija kam nevoj per shoqeri te sinqert
ka disa vite qe burri me ka lan dhe ka ikur ne francjam e punsuar ne nji agjension turistik
shpresoj te njoftoj njerz te sinqert ne gazeten tuaj nuk dua te kem pervoja te hidhura
nese keni shpreh interes per njoftim klikoni ne reklam dhe pritni 1 minute apo ne msn