Ja Ç’farë bm be do humbni nëse nuk lajmroheni, sa më shpejtë..lajmrohu në numrin bre nda laj mit

Kjo bombe ne foto quhet Eliza, 24 vjecare nga Veriu i Shqiperise. Se fundmi ka vendosur qe numrin e saj ta bej publik, sic thote ajo per inat te ish te dashurit te saj, dhe se do i dergoj secilit ndonje foto apo video qe e ka te madh. Lajmrohu ne numrin e Elizes sa nuk eshte vone.Per te marre numrin e Elizes shtypni mbi rek,lame, ndersa vetem nese nuk ju shfaqet kerkojeni ate ne redaksi por pergjigjeja munde te vonoje.