Jam një zonjë 38 vjece nga Shqipëria e mesme e divorcuar

Jam një zonjë 38 vjece nga Shqipëria e mesme e divorcuar, s’kam fëmijë. Kërkoj një djalë me të vetmin motiv martesën. Djali të jetë deri 45vjec, i ve ose i divorcuar, të mos ketë fëmijëme, të jetë njeri i mirë, i sinqertë dhe familjar. Kjo është pasuria ime dhe këto kërkoj edhe nga mashkulli që po kërkoj me anë të gazetës tuaj. Të interesuarit të lenë nr telefoni në gazetë. Ju lutem të kthejë përgjigje kush plotëson kushtet e njoftimit. Jo tallje,ju lutem!