Mami nga prishtina kerkon djem studenta

Pershendetje gazet e nderuar ju shkruja ketu pasi shoqja ime me referoj se ajo kish takuar disa njerz nga kjo gazete Ker koje djem student te cilat kane nevoje per financim kuptohet kundrejte nje knaqe sie Le te lajmerohen ato djem te cilet dine te ruajne sekr etin, nuk ka rendesi mosha.apo gjatsija jam nji mami e vetmuar dhe pasanike nese ke shfaq interes dhe je shum i sinqert ndaj meje kliko ne reklam dhe prit 1 minut te hapet numri i telefonit tim
Ju pres te dashur student