Kisha goxha kohë që njihesha me pronarin 30 vjeçar të burrit

Kisha goxha kohë që njihesha me pronarin 30 vjeçar të burrit tim. Disa herë që kisha rastisur ta takoj atë në prani të burrit shikimet e tij ishin shumë provokuese, por unë nuk i jepja rëndësi. Një ditë në një drekë të organizuar nga Kompania për të gjithë punonjësit unë isha e ftuar sëbashku me bashkëshortin.

Unë dhe burri im ishim në të njëjtën tavolinë me pronarin e kompanisë.
Disa here me këmbë ai më prekte edhe nga shalët, e unë nuk dija si të reagoja, të gjithë në tavolinë po më koplimentonin për pamjen time dhe gratë që ishin aty po me kërkonin llogari se ku isha rregulluar, pasi sipas tyre kisha dal një kukull e vërtetë. Ai herë pas here vinte buzën në gaz e në një moment më shkeli syrin.

Një momentë unë them aty në tavolinë, që dua të shkoj në tualet dhe burri im mblodhi supet duke thënë se nuk e di ku nodhet. Ai përfitoi nga ky rast dhe tha ta tregoj unë ku ndodhet më ndiq, pasi festa organizohej në oborrin e vilës së tij. Unë po e ndiqja atij po i shndrinin sytë. U afruam në banjo dhe ai më shtyu me forcë brenda dhe më puthi me zor.

Unë nuk po reagoja isha e habitur, ai vazhdoj të më puthë me pa per vazhdim kl iko ne rek lam me posht dhe mund te njoftohemi