mamaja preferon cuna

pershendetje sija kaloni jeni mire cuna Rahatinë time shpirtërore ma prishi kolegu i zyrës, edhe pse, thënë të drejtën, ishte 5 vjet më i ri se unëMe kalimin e kohës pasi që u bën nja 3 muaj te kolegu im vërejta një sjellje pak më ndryshe… Më shikonte me sy tjetër Kur dilja në kafe me të gjatë pauzës filloi të jepte edhe komplimente
Një ditë na duhej të punonim mbas orarit Punonim në heshtje por herëherë më shikonte çuditshëmNuk u durova pa i thënë Hë pse më shikon ashtu Menjëherë si tmë kishte grua dhe më shtriu mbi por ne at cast papritmas arriti burri im nese ke deshir te njifemi mashume me posht kli ko ne rekl ame nese je epr vazhdime