Nga Kosova Mami don

ckemi jom nji mami burrin ekom ne amerike ka disa vite jetojm ne Prishtine kom deshir te njof
meshkuj per shoqeri ju lutem mos te jet tallje më tregon mua se kur e përfundon punën dhe unë shkoj për të e organizojmë planin për të parkuar furgonin e tij ngjitur për makinën time në një vend të qetë ju pres te me ljmroni kli ko ne rek lame dhe prit ca minuta ju shfaqet numri im nese ke interes kuptohet