Grua kerkon burre

pershendetje gazet e nderuar Jetoj ne Angli dhe Ktu kam nje shok me prinderit jemi shok prej shum vitesh nje dit pasdite me Telefonoj e ema Etij dhe me fton per kafe dhe un pranova duke menduar qe ishte dhe shoku me shpi shkoj dhe shoh vetem kte e pyes po shoku me tha esht ne pun cedo apo ke frik jo I thash ok tha futu Brenda shof motren e shokit Nuk refuzova u futa shoh kte me nje fustan gjumi te dukshem me Thot ulu sa te bej kafen ok ithem ulem dhe paspak mberrin dhe ajo me kafen ulet afer me je dhe duke me then jam ajo don njoftim me nji mashkull demokrat dhe jo xheloz sh cl iko ne r.eklame per vazhdim