Te dashurin tim të ri e ka takuar kur një mik më dha detaje ne facebook

Te dashurin tim të ri e ka takuar kur një mik më dha detaje se ai mund të ndreqte një derë të vjetër në shtëpinë time.

Ai ishte i bukur dhe kemi biseduar për moshat edhe duke pirë nga një filxhan kafe.

Kur ai erdhi për të rregulluar derën, ne atëherë e dinim se çfarë donim.

Pasi kreu punë me derën, filluam me puthje dhe u ngjitëm lart në një dhomë të

Nuk guxonin që takimet t’i bënim në shtëpinë tonë, për shkak se fqinjët mund të na vinin re, kështu që ne do të bënim sikur u takuam rastësisht teksa ai bënte punën në një shtëpi tjetër.

Ai më tregon mua se kur e përfundon punën dhe unë shkoj për të, e organizojmë planin për të parkuar furgonin e tij ngjitur për makinën time në një vend të qetë.

Pastaj ne shkojmë në pjesën e pasme të furgonit të tij, ku aim